Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Βασίλης Τερλέγκας

Ο Βασίλης Τερλέγκας ειναι τραγουδιστής οχι μόνο του λαικού τραγουδιού αλλα και του δημοτικού τραγουδιού. Ο Βασίλης Τερλέγκας που εχει κανει σουξέ οπως οι Στροφες,Γαρδένια και αλλα πολλα που τον εκαναν γνωστο στο ευρυ κοινο και εχοντας πορεια αρκετων χρόνων ο Βασίλης Τερλεγκας εγινε αγαπητος κανοντας εμφανισεις οχι μονο στις πιστες αλλα και στην επαρχία.Ο Βασίλης Τερλέγκας ξεκίνησε απο χαμηλά τραγουδόντας στην επαρχία και μετα απο κει με τις εμφανίσεις του έγινε γνωστός και στην αθήνα, τωρα στα μαγαζια που κανει εμφανίσεις κατακλίζεται απο κοσμο......
Τα τραγούδια που εχει κάνει δευτερες εκτελεσεις (π.χ Στο αδειο μου πακέτο) με την φωνή του εχει δώσει μια αλλη μορφή στα τραγούδια.
Με λιγα λογια ο Βασίλης Τερλέγκας είναι ενας παλιός, καλός αλλα ηρεμων τόνων τραγουδιστης που παρολλο δεν εμπορικος η φωνή του θα μεινει σαν μια απο της καλύτερες για να μην πω η καλύτερη.
Εχει κανει αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι με το δίσκο του ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ έχοντας 21 γνωστά δημοτικά τραγουδια, που δύσκολα ενας τραγουδιστης κανει ξεχωριστό δισκο που να συμπεριλαμβάνει μονο δημοτικά τραγουδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: